Edinilen bilgiye göre, Belgin K. (37) bir süre önce internette evlilik sitelerine girip Malatyalı olduğu belirtilen Erol Y. ile tanıştı. Erol Y. ile internet üzerinden bir süre sohbet eden Belgin K. evlenmeye karar verdi. 4 gün önce Erol Y, otomobille Malatya'dan Adana'ya gelerek Belgin K.'yı Adana'nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünden aldı. Erol Y, Belgin K'yı önce Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine götürdü. Belgin K ile Erol Y. Elbistan'dan Malatya'ya geçti. Belgin K. evlenmek istediğini söyleyince Erol Y. "Seninle evlenmem biraz gezdik tozduk, hepsi bu. Artık sen yoluna ben yoluma" dedi.

Bu arada, Belgin K.'nın annesi kızı akşam eve gelmeyince ertesi gün polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Erol Y, daha sonra da genç kadını Adana'ya bırakmak üzere yola çıktı. Bu durumu kabul etmeyen Belgin K., Erol Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmada Erol Y. genç kadını darp edip Osmaniye'de otomobilden aşağı attı.

"BANA TECAVÜZ ETTİ"

Genç kadın, kendi imkanlarıyla Adana'ya gelerek polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Genç kadın, Erol Y.'nin kendisine tecavüz ettiğini, evlenmek vaadiyle kandırıp kaçırdığını ileri sürdü. Bunun üzerine genç kadın, doğum hastalıkları hastanesini götürülerek muayene edildi. Daha sonra da adli tıpa götürülen genç kadının yediği dayaktan dolayı gözünün morluklar oluştuğu görüldü.

Polis şimdi genç kadının şikayetçi olduğu Erol Y.'yi bulmaya çalışıyor.

Editör: Barış Köksal