Adana Çifte Minerali Camiinde ki anma törenine katılan vatandaşlara, gülsuyu ve mevlit şekeri ikram edildi. Birlik Başkanı Barışık, her yıl Ramazan'ın son Cuma günü düzenledikleri Şoför ve Esnaf Mevlid-i Şerifi’ne katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm birlik yönetimi, esnaf odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri, şoförler ile tüm esnaf ve sanatkarlara, vatandaşlara, Çifte Minerali Cami İmamı Veli Temel ve müezzinlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Barışık, ahrete intikal eden esnaf ve şoförleri yad etmek, hayır duası ile anmak ve ruhlarını şad etmek için bu Mevlid-i Şerif'i okuttuklarını ifade ederek “Bugün aramızda olmayan, hakkın rahmetine kavuşmuş sayısız esnaf ve sanatkârımız ile şoför esnafımız var. Onların ruhuna hediye ettiğimiz Mevlid-i Şerif okutma geleneğimiz, inşallah bundan sonra da güçlenerek devam edecek. Mevlidimize yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma Namazı’nı müteakip okutulan Mevlid-i Şerif'e, AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Atilla Barışık, Adana Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı Başkanı Alper Tansel Birlik Başkan Vekilleri, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Şoförler Odası 2.Başkanı Kenan Yılmaz, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Milli Piyango-Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ve daha bir çok oda ve kooperatif başkanı ve üyeleri ile şoför ve esnaf yakınları katıldı.
Editör: Barış Köksal