Emrah Çevik daha önce Bakanlık İletişim Merkezi aracılığıyla Bakan Çağatay Kılıç'a ulaşmış imzalı Beşiktaş forması istemişti. Formasına kavuşan Çevik'in Bakan Çağatay Kılıç'tan bir isteği daha oldu. Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmasını izlemek istediğini de bakanlık iletişim merkezi aracılığıyla Bakan Çağatay Kılıç'a iletti.

Engelli genç isteğini, "Gençlik ve Spor Bakanımızdan isteğim forma elime ulaştı ve ben günlerce dua ettim. Sayın Bakanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Adana Demirspor-Beşiktaş maçına gitmek ve futbolcularla fotoğraf çektirmek için de yardımlarınızı bekliyorum" sözleriyle dile getirdi.

Bakan Çağatay Kılıç, genç Çevik'in bu isteğini de yerine getirdi. Emrah Çevik, yanında bir refakatçisiyle birlikte maçı izledi ve hayallerini süsleyen Beşiktaşlı futbolcuları yakından gördü.

Maçta fotoğraf çektirip paylaşan Çevik, duygularını Bakan Çağatay Kılıç'a şöyle anlattı:

"Sayın Bakanım unutamayacağım anılardan birini daha bana yaşattınız. Allah sizden razı olsun sizin gönderdiğiniz Beşiktaş formasını üzerimde gururla taşıyorum. Adana Demirspor-Beşiktaş maçını da bu forma ile izleme fırsatı buldum. Beşiktaş maçı kazandı ama karşılaşmanın en mutlu kişisi ben oldum. Çok güzel misafir edildik. Tüm futbolcuları ve Bilic'i yakından gördüm onlara tezahürat ettim. Unutamayacağım bir gün yaşadım. Sayın Bakanım sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Editör: Barış Köksal