Cuccinella'nın 1. Bayanlararası Penaltı Yarışması, oldukça çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne oldu. Eski Baraj Gölü yanındaki Bacardi Restaurant' ta gerçekleştirilen yarışmaya katılımcılar, ısınma amaçlı antrenman yaparak başladı. Antrenman sonunda Adana İdman Yurdu Bayanlar Futbol Takımı’nın yarışma için özel olarak yapmış olduğu top gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı.

Yarışma sonunda birinci gelen ve mutfağını yeniletme şansı kazanan Berna Uykusuz’a plaketini Cucinella Mutfak Yönetim Kurulu Üyesi Funda Sürenkök verirken, ikinciliği elde eden Hande İlbilgi’ye Cucinella Mutfak Firma Sahibi Onur Kocaöz, üçüncü olan Merve Tanrısever’e ise Cucinella Mutfak Satış Müdürü Şaban Çakmak plaketini verdi.

Funda Sürenkök, yarışmada birinci gelen Berna Uykusuz’un mutfağını baştan aşağı yenileyeceklerinin sözünü verirken, “İlkini gerçekleştirdiğimiz yarışmamızı, katılımcılarımız sayesinde geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Herkesin hem eğlendiği hem de hoşça vakit geçirdiği bir yarışma oldu. Seneye daha iddialı bir yarışma düzenlemeyi hedefliyoruz” dedi.
Öte yandan, mutfak önlüğü hediye edilen tüm katılımcılara bir de Cuccinella Showroomları’nda yüzde 10 indirim uygulanacağı da öğrenildi.
Editör: Barış Köksal