Adana Demirspor’un grubunu 3’üncü sırada tamamlayarak play off’a kalmasından dolayı Mehmet Gökoğlu’nu kutlayan Zihni Aldırmaz, “Biz 100 amatör kulübe destek olduğumuz gibi, 113 bin 500 gencimizin de spor yapmasını sağlıyoruz. Gençler için spor ve sanatın önemini biliyoruz. Ayrıca kentimizin önemli bir değeri olan Adana Demirspor da bizim için çok önemli. Şimdiye kadar elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonra da belediyemizin imkanları kıt olmasına karşın her türlü desteği vereceğiz” dedi.
 
"FUTBOLCULAR RAHAT OLSUN, BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ"
Mehmet Gökoğlu aracılığı ile futbolculara da seslenen Zihni Aldırmaz şöyle devam etti:
“Biz Adana Demirspor’a bugün yarın yine destek olacağız. Şampiyon olurlarsa her türlü desteğe hazırız. Adanalı vefakardır altında kalmaz. Yeter ki onlar Adanalılık ruhu içinde mücadele etsinler başarılı olsunlar. Biz gerekeni yapacağız. Futbolcu kardeşlerim bundan hiç kuşku duymasınlar. Onlardan beklentimiz hiçbir şeyi kafalarına takmadan mücadele etmeleri ve başarılı olmaları. Şimdiye kadar çok emek verildi. Bu emekler boşa gitmesin istiyoruz.”
 
“BİZİM EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZSİNİZ”
Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu da, bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nden büyük destek gördüklerini belirterek, “Adana Demirspor halkın takımı. Siz de 20 ayda 8 milyon TL destek oldunuz. Çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz. Çarşamba günü 20.00’de play off’ta ilk maçımızı Balıkesirspor ile yapacağız. Asıl hedefimiz grubumuzu birinci bitirerek Bank Asya 1. Lige çıkmaktı. Bizler de bazı hatalar yaptık, olmadı. Şimdi play off’ta şampiyonluğu hedefliyoruz. Başaracağımıza inanıyorum. İnşallah kupayı kazanıp size getireceğiz” şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal