Edinilen bilgiye göre olay, 20 Temmuz 2014 günü Adana'nın Saimbeyli ileçesine bağlı Gökmenler Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Emine Kızıltuğ (32) ile kavga eden Hamdi Kızıltuğ (35), öfkesi dinmeyince evdeki av tüfeğini alarak kavgayı ayırmaya çalışan annesi Ayşe Kızıltuğ'a (60) ateş etti. Daha da öfkelenen adam, elindeki tüfekle evden dışarı çıkarak komşuları Hakkı Çalım (52) ile Elife Andıç'a (54) da ateş etti. Hamdi Kızıltuğ, daha sonra elindeki tüfeği başına ateşleyerek ağır yaralandı.
Yaralılar özel araçlarla önce Feke ilçesinde bulunan sağlık ocağına getirildi. Buradan ise ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Hayati tehlikesi olan Hamdi Kızıltuğ ve Hakkı Çalım, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralılar Ayşe Kızıltuğ ve Elife Andıç da Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 
Hamdi Kızıltuğ, olaydan 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi yakınları tarafından alınan Kızıltuğ, Gökmenler Mahallesi'nde toprağa verildi.
Editör: Barış Köksal