Başkan Sözlü, 15 yıl önce Ceyhan Belediye Başkanlığı’nın ilk döneminde açtığı yaklaşık 7 kilometrelik Adnan Menderes Bulvarı’nda sıcak asfalt kaplama çalışmasını da gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı. Kavurucu sıcak havaya rağmen çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir ekipleri, Ceyhan’ın 9 köyünde de toplam 20 kilometrelik yolu bir ay gibi kısa sürede asfaltla kapladı.

CEYHAN’DAKİ BAŞKANLIĞININ İLK DÖNEMİNDE AÇTIĞI BULVARI YENİLEDİ

Başkan Hüseyin Sözlü, Ceyhan ilçe merkeziyle mezarlıklar, otogar ve Ceyhunkent konutlarına ulaşım sağlayan, İskenderun ve Osmaniye yönünde alternatif güzergah oluşturan Adnan Menderes Bulvarı’ndaki sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri, demiryoluna paralel ilerleyen yaklaşık 7 kilometre uzunluğundaki Adnan Menderes Bulvarı’nın ulaşım standardını en üst seviyeye ulaştırırken, Başkan Sözlü 15 yıl önceki heyecanını yeniden yaşadı. 3 dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı yapan Başkan Hüseyin Sözlü, ilk döneminde Ceyhanlıların ulaşımına açtığı Adnan Menderes Bulvarı’nın yenilenme çalışmalarını izledi.

"15 YIL BOZULMAMASI YAPTIĞIMIZ İŞİN SAĞLAMLIĞINI KANITLIYOR"

Yol müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Sözlü, “15 yıl önce Ceyhan’a kazandırdığımız Adnan Menderes Bulvarı’nı sathi asfalt kaplamayla ulaşıma açmıştık. Sathi asfalt kaplama yolların normalde 4-5 yılda bir yenilenirken gerekirken Adnan Menderes Bulvarı bu sürenin üç katından fazla bozulmadan hemşehrilerimize ulaşım sağladı. Bu da yaptığımız işin sağlamlığını kanıtlıyor. Şimdi de bu bulvarımızın sıcak karışım asfaltı döküyoruz. Uzun yıllar yüksek standartlarda ulaşım sağlamayı sürdürecek. Ceyhanlı hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

CEYHAN’DA 9 KÖYÜN YOLLARI 1 AYDA YENİLENDİ

Ramazan ayında kavurucu sıcağa rağmen yol yapım çalışmalarını kesintisiz sürdüren yol müdürlüğü ekipleri, bir aylık çalışmayla 9 köyün toplam 20 kilometrelik yolunu yeniledi. Asfalt ekipleri, Mercin, Karakaya, Küçük Elmagölü, Büyük Elmagölü, Dikilitaş, Ekinyazı, Cihanbekirli, Irmaklı ve Dutlupınar mahallelerine ulaşım sağlayan yolların sathi asfalt kaplamasını gerçekleştirdi. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar, yol hizmetinden dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.
Editör: Barış Köksal