Başkan Çelikcan Adana İstasyon Meydanı'nda demokrasi nöbetine katılan vatandaşların yemek, su ve çay ihtiyaçlarını her gün karşılıyor. Bunun yanı sıra İstasyon Meydanı'na getirtilen Adana Akdeniz Mehteran Takımı da milli marşlar ile vatandaşın milli birlik ve beraberlik duygularına katkı sağlıyor.

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, FETÖ'cü hainlere karşı ikinci bir emir gelene kadar Adanalı vatandaşlarla birlikte dimdik ayakta durarak, vatan, millet, bayrak ve demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirterek, “Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni bir emir verene kadar alanlardan, meydanlardan ayrılmayacağız. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza vererek dimdik ayaktayız. Milletimiz kendi iradesine sahip çıkmıştır. Tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. 15 Temmuz Türk demokrasisi için bir milat olmuştur” dedi.

7'den 70'e tüm kesimlerin darbeci vatan hainlerine karşı tek yürek olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Milletin meclisini bombalayan, kendi vatandaşına kurşun sıkan gözü dönmüş bu canilere karşı vatandaşlarımız tek yürek, tek ses olmuştur. Biz de bu vatandaşlarımızla her gün meydanlardayız. Meydanlarda bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kahraman Türk milletimizin tüm dünyaya örnek olacak şekilde mücadele ettiğini ve bu mücadelenin devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan, "Kahraman güvenlik güçlerimiz asker kılığındaki paralel çeteyi durdurmak ve vatanını korumak için şehit oldular. Vatansever güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız tanka, topa, tüfeğe göğüslerini siper ederek tüm dünyaya vatan sevdasının ne demek olduğunu gösterdiler. Bu uğurda şehit olan tüm güvenlik güçleri ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Tarih boyunca paralel çete mensupları hain olarak anılmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal