Adana’da toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla yürüttüğü Hayırlı İşler Sosyal Market Projesi’yle yılda ortalama 7 bin aileye yardım ulaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, Yumurtalık İlçesinde de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıttı.
 
Büyükşehir Adanalıların derdine derman oluyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Yumurtalık ilçe merkezi ve köylerinde yaşayan yüzlerce aileye ulaştırdı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, içinde şeker, sıvı yağ, un, kuru fasulye, makarna, nohut, çay, irmik, pirinç, şehriye gibi temel gıda maddelerinin bulunduğu kolileri evleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlara teslim etti. Bazı vatandaşların talepleri doğrultusunda temin edilen sobalar da belediye personelince dağıtıldı.
 
Başkan Sözlü’ye teşekkür

Gıda kolilerini alan vatandaşlar, Başkan Hüseyin Sözlü’ye duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımıza, zor günümüzde, dar günümüzde bize yardımcı olduğu için şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Hayırlı İşler Sosyal Market ile hayırseverler ile ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlar arasında yardım köprüsü oluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, yılın 12 ayı bu hizmetini sürdürürken, Adana’nın dört bir yanındaki binlerce yoksul öğrenciye giyim, ayakkabı, kitap ve kırtasiye desteğinde bulundu. Adana Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce bedensel engelliye akülü ve tekerlekli sandalye dağıtarak, evde bakım hizmetleri kapsamında hasta vatandaşların da destekçisi oldu.
 
Editör: Barış Köksal