Mekan; rahatlık ve konforu bir arada sunan hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosu ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Aynı anda 8 farklı organizasyonun gerçekleştirildiği mekanda, yüksek hizmet kalitesi ile alakart yemeklerden doğum günlerine, nişan, kına, düğün organizasyonlarından VIP toplantılara kadar özel anlar adeta taçlandırılıyor. Başarılarının sırrını iyi birer gözlemci olmalarına bağlayan işletme sahipleri Ayşegül Söylemez Yolcu ve Güngör Gen, “Gerek yurt içi, gerekse yurt dışında mekanlarla ilgili çok fazla gözlem yapabilme olanağımız oldu. Bu neden Adana’da olmasın?’ dediğimiz her şeyi şu anda burada uyguluyoruz” dediler.

MÜŞTERİLERİMİZİN HUZURU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İnsanların her şeyden önce gittikleri mekanda kendilerini huzurlu hissetmeleri gerektiğini belirten Ayşegül Söylemez Yolcu ve Güngör Gen, “Müşterilerimizin burada kendilerini huzurlu hissetmeleri bizim için çok önemli. Bir mekanın, konseptiyle, sunduğu hizmet ve işletmecilerin güler yüzüyle müşterilerine huzur vermesi gerekiyor. Sonuçta biz burada insanların belki de hayatları boyunca unutmayacağı, en özel anlara ev sahipliği yapıyoruz. Burada o huzuru sağlamayı başardığımız için müşterilerimizde organizasyonlarımızdan oldukça memnun kalıyorlar” diye konuştular.

BİZ ZORU BAŞARDIK

Dış Ticaret Uzmanı ve Finans Müdürü olarak 8 yıl görev yaptığını belirten Güngör Gen, “Her zaman hizmet sektörüne girmek ve işletmecilik yapmak gibi bir düşüncem vardı. Ayşegül Hanım ile birlikte yaklaşık 2 yıldır bu konuyla alakalı hazırlık yapıyorduk. Adana’da 3 ay gibi kısa bir sürede çok iyi işler yaptık. En önemlisi bunu ailelerimizden destek alarak yapmadık. Zoru başardığımız için de çevremizdeki herkes bizi tebrik ediyor. Bu da bizi oldukça memnun ediyor” diye konuştu.

AMACIMIZ STANDARTLARIN ÜZERİNDE HİZMET SUNMAK

Hizmet sektörünün dünyadaki en zor sektör olduğunu belirten Ayşegül Söylemez Yolcu, “Bizim bu mekanla ilgili farklı zorluklarımız da oldu. Herkes iyi hizmet sunabilir. Bizim amacımız iyinin de üzerine çıkıp sınırları zorlamak” dedi.

MÜŞTERİNİN TALEBİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Mekana getirdikleri sıcak atmosferleri ve yenilikçi organizasyonları ile kısa sürede Adanalıların vazgeçilmezi arasına giren Restaurant & Cafe işletmecileri Ayşegül Söylemez Yolcu ve Güngör Gen konuşmalarına şöyle devam ettiler:

“Müşteri bize hangi istekle gelirse, biz müşteriye o hizmeti sağlıyoruz. Tabi ki belirlenmiş menülerimiz var fakat müşteri kararsız bir şekilde bize gelmişse, müşteriyi istekleri doğrultusunda yönlendirerek hareket ediyoruz. Müşteriyi bir şey seçmeye zorlamıyoruz. Çünkü bir sınırlama yapmıyoruz. Burada her şey müşterinin isteği doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bu durum da bizi diğer mekanlardan ayıran en önemli özellik.”

Editör: Barış Köksal