Beraberinde CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ile birlikte ilk olarak bazı belediyeleri ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, belediye başkanları ile sohbet edip karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Bu arada, Bochum Belediyesi, Seyhan Belediyesi ile kardeş belediye olma taleplerini Başkan Karalar’a iletti.
 
Başkan Karalar, daha sonra Almanya’da düzenlenen Gadir-i Hum bayramı etkinliklerine katılarak bir konuşma yaptı.
Gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Karalar, ilk günün akşamında Mönchengladbach’ta Adanalı ailelerin düğününe de konuk oldu. Güvercin ve Sırlıbaş ailelerinin düğün töreninde Başkan Karalar’a eşi Nuray Karalar’da Milletvekili Aydın Uslupehlivan’a da eşi Çiler Uslupehlivan eşlik etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan, Duisburg’taki CHP Temsilciliği’ni de ziyaret etti. Burada parti temsilcisi ve parti üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Karalar, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

Almanya’da bir dizi açılış ve etkinliklere de katılan Başkan Zeydan Karalar, Oberhausen kentinde düzenlenen Ruhi Su’yu anma etkinliğine de iştirak etti. Karalar, Almanya’nın Stadtion kentinde vefat eden Salim Kopal’ın taziye evini ziyaret etti. 
Editör: Barış Köksal