İftar programlarından sonra sahur programlarına da başlayan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, “AK Parti hizmet partisidir. Bizim derdimiz halka hizmettir. Seyhan’da durmak yok, hizmete devam diyoruz. Hizmette sınır yoktur. Biz parti teşkilatıyız, esas işimiz teşkilatçılıktır. Ancak birlikte yaşadığımız halkımızın sorunlarını paylaşıyoruz. Her sıkıntılarında onların yanında olmaya çalışıyoruz. Milletin umutlarının ve hayallerinin gerçekleşmesi için öncülük yapıyoruz” diye konuştu.
“Sebep olan yapan gibidir” prensibi ile hareket ettiklerini söyleyen Pamuk, şöyle devam etti:
"Biz sadece Ramazan programlarında değil, diğer zamanlarda da halkımıza hizmet ediyoruz. İftar ve sahur programlarımız zengin ve fakirlerin bir arada olduğu gönül sofralarımızdır. Fakirler için de yardım programlarımız var. Evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtıyoruz. Hayırseverlerin yardımlarını halkımıza dağıtarak aracılık ediyoruz.”

Çalışmalarında toplumsal refahı ve huzuru esas aldıklarını ifade eden Pamuk, “AK Parti olarak, uygulanan ekonomik ve sosyal politikalar sonrası toplumsal refahı önemli ölçüde yakalamış, kaynaşmayı ve dayanışmayı uygulamış konumdayız. Sayın Başbakanımız sosyal politikaları kararlılıkla uygulamaya devam etmektedir. AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı olarak bizler de kendi çabamızla bulduğumuz kaynaklarla halkımıza hizmet ediyoruz. Hizmet etmek için pek çok yol vardır. Hizmet sadece kamu kaynakları ile yapılmaz” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal