Filmin Adana Real Cinemaximum'da yapılan gala gösterimine, film ekibi tam kadro katıldı. Yönetmen Mahur Özmen, Altın Koza Film Festivali'nde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bizim için çok iyi bir film oldu. Güzel bir ekiple iyi bir iş başardığımızı düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Festivaller bizim gibi film yapanlar için çok güzel ortamlar. Galamızı da yaparak seyircinin nabzını ölçmüş olacağız" dedi. 

Filmin başrol oyuncularından Gerçek Sağlar ve Can Sipahi de, festivalde bulunmaktan dolayı büyük heyecan duyduklarını anlattılar.

Başrollerini Kürşat Alnıaçık, Nazlıcan Tuncalı, Gerçek Sağlar, Can Sipahi, Serap Sağlar ve Aytaç Arman paylaştığı filmin konusu ise şöyle:

“Bahar'ın babası askerler tarafından aranmaktır. Bahar bir yandan, babasının verdiği sözü tutup, kendilerine bir ev kiralayacağı günü bekler. Diğer yandan kendisine tamamen yabancı bir muhitte, karşı villada oturan Ekin’e aşık olur. Genç kız aşkına karşılık almak için hayaller kurarken, bir yandan da güzel sanatlar sınavını girip, ressam olmak ister. Fakat gerçek hayat onun hayallerinin çok ötesindedir.”
Editör: Barış Köksal