Baykan, yabancı ülkelerin yönetici ve delegelerinin organizasyondan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini, Akdeniz Oyunları’nın Adana bölümünde, Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kayıkhanesi’nde gerçekleştirilen kano ve kürek ile hentbolun oynandığı ÇÜ Lütfullah Aksungur ile Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda hiçbir aksamanın yaşanmadığını belirterek emeği ve hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Adana Havaalanı’ndan transfer, ulaşım, konaklama, tesislerdeki ikramlar ve diğer çalışmaların mükemmel olduğunu ifade eden Baykan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile tüm çalışanları kutladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, Vali Hüseyin Avni Coş ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın destekleriyle ve ekip çalışmasıyla Akdeniz Oyunları’nda hiçbir aksamanın yaşanmadığını söyledi.

Akdeniz Oyunları’ndan aylar önce hazırlıklara başladıklarını, Seyhan Baraj Gölü, Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi’nin tamamen yenilendiğini, ayrıca Lütfullah Aksungur ile Yüreğir Spor Salonu’ndaki eksiklerin giderildiğini anımsatan Hadi, “Sayın Genel Müdür Mehmet Baykan, yaptığı toplantıda Akdeniz Oyunları’nın Adana bölümündeki başarılı organizasyondan dolayı teşekkür etti. Bu başarı sadece benim değil, mesai kavramı düşünmeden, özveriyle görev yapan tüm il müdürlüğü çalışanlarınındır. Adana’da deneyimli kadrolara sahibiz. Özellikle kano ve kürekte Avrupa ile dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya hazırız” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal