Başkan Karalar, Kurtuluş Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Beraberinde ilgili birim yöneticileriyle birlikte asfalt çalışması yapılan bölgeye gelen Belediye Başkanı Zeydan Karalar burada hem çalışmaları inceledi hem de çalışan işçiler ve mahallelilerle görüştü.

Kurtuluş Mahallesi sakinleri, bölgelerine yapılan asfaltlama hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın yapılan çalışmaları bizzat kontrol etmesi yaptığı işe gösterdiği önemin bir delilidir. Çalışanlarıyla da sahada birebir görüşen ve onların motivasyonlarını yükselten tutumunu yakından gözlemledik. Bu çalışma modeli Seyhan’ımızı arzu ettiği hizmetlere kavuşturacaktır” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, asfalt ekiplerinin çalışmalarını denetlemenin yanı sıra mahalle sakinleriyle de birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Bir ara mahalle kıraathanesinde oyun oynayan vatandaşların kendisine ikram ettiği çayı içen Başkan Karalar, “Kendimizi sizlerden ayrı bir yerde görmüyoruz. Tek farkımız seçimde bize verdiğiniz yönetim sorumluluğunun gereğini yerine getirmektir” dedi.
Editör: Barış Köksal