Geçen hafta Yurt, Karslı, Huzurevleri, 100. Yıl, Dörtler, Gökkuyu ve Şambayat mahallelerinde çat kapı ziyaretlerde bulunan Başkan Çetin, Çukurova'dan sonra Yüreğir ilçesindeki bazı mahallelere ziyaret gerçekleştirdi. Yenidoğan, Dadaloğlu ve Yavuzlar mahallelerinde vatandaşlar ile buluşan Çetin, talep ve sorunları dinledi. 

Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu Mahallesine de giden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisini karşılayan mahalle sakinleri ile sohbet etti. İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, “Adana'yı kucaklayacağımızın sözünü vermiştik. Tüm sözlerimizin olduğu gibi bu sözümüzün de arkasında durduk ve gereğini yetine getirdik. ‘Yolunuz, yolumuzdur’ diyen kanat önderlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Makamda oturup ziyaretçi kabul etmediğini, vatandaşın ayağına bizzat gittiğini söyleyen Başkan Çetin, “Adana’nın her yerinde alın terimiz var. Her ilçe, köy ve mahalleden binlerce insanımızla buluştuk. Ziyaret dönemi bitti. Ben sahada ve hep halkın içinde olacağım. Halk beni makamda oturayım diye seçmedi. Küfür hariç, her türlü eleştiri ve öneri serbest dediğimiz Halk Günleri de, her cuma devam ediyor’’ diye konuştu.
Editör: Barış Köksal