Başkan Çetin, Çukurova Belediyesi, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ve Çukurova Üniversitesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Türkiye Kadın Muhtarlar Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, "Bizler katılımcı, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik yapıyor, haftanın bir günü halk günü yaparak halka faaliyet raporu sunuyoruz. Yaptığımız birçok projemiz, Türkiye’nin değişik yerlerindeki belediyeler tarafından örnek alınıyor ve takip ediliyor. Bununla da gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.


Göreve geldiği günden bu yana Çukurova ilçesindeki bütün muhtarlarla el ele, omuz omuza çalıştığını söyleyen Başkan Çetin, şöyle devam etti:


"Sizler, bizimle halkımız arasında köprü görevi gören çok önemli bir görev icra ediyorsunuz. Dünyanın en demokratik yöntemiyle iş başına geliyorsunuz. Biz sizlerin önemini bilerek göreve geldiğimiz günden bu güne her ay mutlaka muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Sadece ben değil, başkan yardımcılarım ilgili müdürlerimizin ve muhtarlarımızın tamamı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kendine ait bir Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler müdürlüğü, Yol işleri ve Fen İşleri Müdürlüğü olmayan ve bütün silahı yerel yöneticilerle uyum içinde çalışmak olan muhtarlarımızın elini güçlendirdik ve vatandaşa bu zamana kadar hiç mahcup etmedik. 27 muhtarımızın 27’si de, ‘Soner Çetin neredeyse biz oradayız’ diyor. Bu benim için bir şeref madalyasıdır.” 

Editör: Barış Köksal