Başkan Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte PTT Evleri Mahallesi'nde oturan Başhan ailesiyle birlikte iftar yaptı. Şehit polis memuru Afacan Başhan'a ve ülkemizin birlik ve bütünlüğü için şehit olan tüm güvenlik kuvvetlerine minnettar olduklarını belirterek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar için ne yapsak azdır.

Bizim ve ülkemizin güvenliği için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen vatan evlatlarının geride bıraktığı ailesine ve yakınlarına her zaman destek olacağız. Vatan savunmasında şehit olan bütün vatan evlatlarımız milletimizin gururu olarak her zaman şükranla ve minnetle anılmaya devam edecektir. Onlar bizlerin güvenliği, ülkemizin birlik beraberliği ve vatan savunmasında en zor şartlarda ve fedakarca mücadele etmektedirler.

Milletimizin ve ülkemizin bekası için Ezan-ı Muhammedi susturmamak için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize minnetimiz devam edecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Yüreğir'de şehit yakını aileleri sürekli ziyaret ederek yanlarında olacaklarını kaydetti.
 
Editör: Barış Köksal