Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 8 yıldan bu yana dini nikah ile yaşayan ve 3 çocukları olan İlper-Sami Çiçek çiftinin resmi nikahlarını kıyıp, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için de ‘Evet’ sözü aldı. Yüreğir Özgür Mahallesi'nde yaşayan İlper ve Sami Çiçek çiftinin resmi nikahı olmadığını mahalle gezilerinde öğrenen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çiftin resmi nikahını kıyma sözü verdi. Evraklarını tamamlayan çift, Yüreğir Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvurdu.

Çiftin mutluluğuna, çocukları Çetin (7), Metin (6) ve Tekin de (2) tanıklık etti. Nikahı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kıyarken nikah şahitleri ise Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ile AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım oldular.
Çok büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Sami ve İlper Çiçek çifti 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Paketi'ne de 'evet' oyu vereceklerini belirterek, boyunlarına 'evet' yazılı atkı taktılar.

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Mahalle gezilerimiz sırasında bu çiftimizin durumunu öğrendim. Arkadaşlarımıza bu ailemizle ilgilenmelerini istedim. Arkadaşlarımız resmi işlemlerine yardımcı oldular ve nikahını kıydık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Çiftimizin 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişiklik Referandumunda 'evet' oyu verecek olmaları bizleri mutlu etmiştir. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için önemli bir karar verdiler. Aileleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çifte, kahve takımı hediye ederken Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ise altın taktı.
 
Editör: Barış Köksal