Valilikte program dışı gelişen bir toplantı nedeniyle kahvaltı programına katılamayan Başkan Çelikcan’ı Başkan Yardımcısı Feridun Sarı temsil etti. 


Bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe, Adana'da yayın yapan yazılı ve görsel basın çalışanları katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Feridun Sarı basın emekçilerinin gününü kutladı.


Program dışı toplantı nedeniyle kahvaltı programına katılamayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'e çiçek takdim etti.


Basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirmek gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Çelikcan, ''10 Ocak, basın çalışanlarının sosyal haklarını sağlayan 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden bu yana ülkemizde ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Denetleyici güç olarak da bilinen gazetecilik, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek kamuoyunu doğru bilgilendiren değerli basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Biz, sizlerin bu önemli görevinizi yerine getirirken her zaman yanınızdayız" dedi.

Editör: Barış Köksal