Balcalı Hastanesi Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Şehir Tiyatroları Oyunucusu ve Sinema Sanatçısı Ergün Özfırıncı Medya Man isimli tek kişilik gösterisini personellere sundu. Doktor, hemşire, hasta ve yakınlarının da izlediği tek kişilik gösteride daha öncede sıra dışı tek kişilik gösterileriyle tanınan Özfırıncı, medyada çıkan komik haberlere ve hayata dair güncel esprilere yer verdi. Hipokrat Toplantı Salonu'nun da gerçekleştirilen tek kişilik gösteriye yer bulmak ise hayli güç oldu.

Personellerin büyük ilgi gösterdiği gösteride Özfırıncı'nın esprileri ile keyifli anlar yaşayan personeller biraz olsun stres atma fırsatı buldu.

Özfırıncı ise gördüğü ilgiden hayli memnun oldu ve gösteriyi uzatmak istedi ancak öğle arasında gerçekleşen gösteri mesai saati başlaması nedeniyle sonlanmak zorunda kaldı.
Bu arada, gösteri sonrası geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çalışma hayatında 20 yılını dolduran personellere yönelik sertifika programı kapsamında 78 kişiye daha teşekkür belgeleri verildi.
Editör: Barış Köksal