Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi'nde yaşayan Doğa Kaan Yıldız (24) Ağustos ayının 24'ünde satın aldığı gömleği babasının giydiğini öğrenince annesi Sebiha Yıldız ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine zihinsel engelli genç önce pencere camlarını kırdıktan sonra evden ayrıldı.

Kardeşinden yaklaşık bir aydır haber alamadıklarını söyleyen Altan Yıldız, Doğa Kaan'ın hayatından endişe ettiklerini belirtti. Kardeşinin eski evlerinin bulunduğu Kanalköprü mıntıkasında belediye otobüsünden indiğini belirlediklerini ancak izini daha sonra kaybettiklerini anlatan yıldız, kardeşinin yanında cep telefonu olduğunu birkaç kere cep telefonundan ulaştıklarını ancak kendisinin telefonlarını açmadığını söyledi. Kardeşinin sara hastalığı olduğunu kaydeden Yıldız, zihinsel engelli kardeşinin fotoğraflarını belediye otobüsleri ve duraklara astıklarını vurguladı.

Akrabaları ile birlikte aramalara devam eden Altan Yıldız, kendilerine gelen birkaç ihbar olduğunu ancak ihbarların asılsız çıktığını belirterek kardeşinin bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Editör: Barış Köksal