Adana Ticaret Odası Meslek Komitesi asıl ve yedek üyeliği ile Meclis asil ve yedek üyeliği seçimi, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu’nda 08:00-17:00 saatleri arasında yapılacak.

ATO bünyesinde bulunan Adana Ticaret Sicil Müdürlüğü 4 Mayıs 2013 Cumartesi ve 11 Mayıs 2013 Cumartesi tarihlerinde, seçimlerde oy kullanacak ATO üyelerinin yetki belgesi ihtiyaçlarını temin etmek için mesai saatlerinde açık bulundurulacak.

Seçimde; gerçek kişiler nüfus cüzdanlarıyla, tüzel kişi temsilcileri ise Adana Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden alacakları Yetki Belgesi veya imza sirküleri ve nüfus cüzdanlarıyla birlikte oy kullanabilecekler.

ATO Başkanı Ali Gizer, Adana Ticaret Odası üyelerinin ilk kez Avrupa Birliği standartlarındaki NACE kodlamasına göre sınıflandırılmasıyla gerçekleştirileceği seçimlere ilişkin oluşturulan listenin Adana Ticaret Odası’nın 'adanato-org.tr' adresli internet sitesinde yayımlandığını, ayrıca Oda hizmet binasında askıya çıkarıldığını belirtti. Gizer, “Üyelerimizin seçimler sırasında istemedikleri herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları açısından, bulundukları meslek grubunu mutlaka öğrenmeleri gerekmektedir. Ayrıca, tüzel kişi üyelerimizin gerçek kişi temsilcilerinin seçimde oy kullanabilmeleri için Ticaret Sicil Müdürlükleri’nden ücretsiz temin edebilecekleri yetki belgelerini de en kısa sürede almaları meydana gelebilecek karışıklıkları önleyecektir” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal