İlçe Seçim Kurulu tarafından gerçekleştirilen ve üyelerin büyük ilgi gösterdiği meslek komiteleri seçiminde, ATO Başkan Adayı Şaban Baş, saat 10.00’da 13 Nolu Meslek Komitesi’nin 14’nolu sandığında oyunu kullandı. Basın mensuplarının huzurunda oyunu şeffaf sandığa atan Şaban Baş “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

 Daha sonra kendisi gibi Başkan Adayı olan Atilla Menevşe Baş’ın yanına geldi. Baş ve Menevşe birbirlerini öperek başarılar diledi.
 Geçici seçim sonuçları Oda’da bir gün süreyle askıya çıkarılacak. Salı günü sonuçlara itiraz edilebilecek. İtirazlar Oda’da panoda bir gün süreyle askıda kalacak. Askıdaki sonuçlara İl Seçim Kurulu nezdinde itiraz edilebilecek.

 16 Mayıs Perşembe günü kesin sonuçlar Oda'ya bildirildikten sonra 18 Nisan 2013 Cumartesi günü ATO’da meclis üyeleri, Yönetim Kurulu ve Başkanı ile birlik genel kurul delegelerini ve disiplin kurulunu seçecek.

 Daha sonra yargı gözetiminde olmaksızın üç gün içinde ATO Meclis Başkanı ve Divan üyeleri ile Meslek Komitesi Başkanı ve yardımcılarının seçimi yapılacak.

Editör: Barış Köksal