AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Barış mahallesi iftar yemeğinde yaptığı konuşmada siyasi partilerin sermayesinin insan olduğunu insanla alakadar olmayan ve insanlara güven vermeyen partilere halkın da güvenmeyip oy vermeyeceğini savundu. Muhalefet partilerin daha şimdiden belediye başkan adaylığı için birbirine düştüğünü belirterek “Halkımız kavgalı eve kız vermediği gibi, kavgalı partilere de oy vermez. Seyhan İlçe Teşkilatımızda huzur ve kardeşlik var, elhamdülillah” dedi.

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirten Pamuk, “AK Parti’nin kendisinden başka rakibi yoktur. AK Parti’nin gündemi halkın gündemidir. AK Parti ülkemizi geleceğe hazırlıyor. Bunu yaparken de halkla beraber yapıyor. Esas olan halkın taleplerini söylemek ve yapmaktır. Bu yüzden AK Parti, halkın istemediği ve taraftar olmadığı hiçbir şeyi yapmıyor” dedi.
Çalışmalarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma tarzını model aldıklarını söyleyen Pamuk, “Başbakanımızın teşkilatçılık modeliyle çalışıyoruz. İnsan merkezli bu çalışma tarzında ev ve işyerlerini çat kapı ziyaret ederek halkla buluşuyoruz. Milletimizin güvenini boşa çıkarmayan ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koyan AK Parti’de Başbakanımızın teşkilatçılık anlayışı kurumsal bir model haline gelmiştir. Bu anlayış gereği, içinde halkın rızası olmayan işlerden uzak duruyoruz” dedi.

Mahalle iftarlarında AK Parti emektarlarını da unutmadıklarını dile getiren Pamuk, “Bugün bayrak bize verilmiş, bizler bu işe devam ediyor olabiliriz. Fakat bizden öncekilerin gayretleri olmasaydı bizler bu güzel günleri göremezdik. Tüm programlarımızda AK Parti emektarlarını unutmuyoruz. “Dost unutulunca kahrından ölür.” derler. Seyhan İlçe Teşkilatı olarak dostlarımızı asla unutmuyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.
Editör: Barış Köksal