AK Parti Adana İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen ve yurdun bahçesinde düzenlenen iftar programına, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris Dal, yurt ve okul yöneticileri, AK Parti il ve ilçe teşkilatları ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

İftar saatinden önce masaları ziyaret eden misafirler, çocuklarla tek tek ilgilenerek, eğitim ve sosyal hayatları hakkında sohbet etti.

Çocukların aralarına oturan davetliler akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtıktan sonra edilen duaya hep birlikte ‘amin’ dedi.

İftar programına 2 çocuğuyla birlikte katılan AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede, “Bu mübarek günde çocuklarımızın gülen yüzlerine yeni gülücükler, yeni umutlar eklemek üzere buraya geldik. Allah'ın, gözlerin görmediği, kulakların işitmediği ve hiç kimsenin hayaline bile gelmeyen nimet dolu sofrasına ancak oruçlular oturur müjdesine mazhar olduğumuz manevi atmosferin doruğa çıktığı bu güzel Ramazan gününde, iftarımızı burada kalan meleklerle açmak onların olumlu enerjilerinden nasiplenmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris Dal da, “İftar programında emeği geçenlere ve bugün burada bulunan misafirlere bu mübarek günde çocuklarımızı yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal