Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD) buluşmasında, girişimciliğin yaygınlaştırılması ve ihracatın artırılmasına yönelik projelerde işbirliği gündeme geldi. 

AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AGİAD tarafından önümüzdeki dönem yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, kent dinamikleri arasında işbirliği ve ortak projeler üretilmesinin önemi vurgulandı.

AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, Adana’nın girişimcilik potansiyelinin değerlendirilmesinin üzerinde önemle durduklarını, ihracatın artırılmasına yönelik çalışmaları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Adalı, “Kentimizin gelişmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda Adana Sanayi Odası’nın da desteğini ve katkılarını bekliyoruz” dedi.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, AGİAD yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kentteki tüm kurum, kuruluşlar ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Kıvanç, kentin ve ekonomisinin gelişmesi, üretim, istihdam ve ihracatın artırılması için çalıştıklarını ifade etti. “Şehrimizin daha güçlü bir şekilde geleceğe taşınmasını hedefledik” diyen Kıvanç, Adana Sanayi Odası olarak üzerlerine düşeni yapmanın çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

Ziyarette, ADASO Başkan Yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu üyeleri Salih Sütcü ve İsa Tuzcu, Genel Sekreter Bora Kocaman, AGİAD Başkan Yardımcıları Ali Can Boğa, Ziya Alim Koçer ve Enver Yılmaz, Genel Sekreter Aytaç Özelköse ve Yönetim Kurulu üyesi Ege Baş hazır bulundu.
Editör: Barış Köksal