Taraftarın yoğun tepkileri nedeniyle karşılaşmanın Giresunspor karşılaşmasının 40. dakikasında oyundan alınan Bekir Yılmaz, Adanaspor’un Osman Yereşen Tesisleri'ne gelen taraftarlar ile sohbet etti. Taraftar, Bekir’e maç içerisinde biraz daha sakin olmasını istedi. Bekir Yılmaz ise, "Taraftarımızdan 90 dakika destek bekliyoruz. Kötü futbol varsa sonrasında tribünlere çağırsınlar o zaman tepki versinler" diye konuştu.

Bekir Yılmaz antrenman sahasının kenarına gelen taraftarlara şunları söyledi: 

“Taraftar tabi ki tepki verebilir ama takıma zarar verecek düzeyde olmasın, benim isteğim de sadece bu. Tribündekiler bizlerin abileri, kardeşlerimiz bizlere destek olsunlar. Maç bitti kötü mü oynadık, hep birlikte tepki versinler. Bizlerde zorluklarla mücadele ediyoruz. Adanaspor’u yeniden Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Birlik ve beraberlikle çıkarmak varken neden bu tür olaylar yaşansın. Giresunspor maçını oynadığımız gece sabah 6’ya kadar uyuyamadım. Adanaspor’u hep beraber yeniden şampiyon yaparız." 

Taraftarlar ise, “Adanaspor taraftarı küfür etmez. Bizler seni biliyoruz sen tecrübeli bir futbolcusun. Adanaspor’da katkın büyük anlamda var. Kaptan sadece biraz daha sakin olmanı istiyoruz” dediler.

Editör: Barış Köksal