Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret eden Adanaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ilçeyi iyi yerlere getireceğini umut etiğini belirten Akgül, "Başkanıma hayırlı olsun diye geldik. Seyhan'da yeni bir dönem başlayacaktır. Adanaspor, Adana Demirspor diye ayrım yapmıyorum. Her iki takımada eşit olacaklarına inanıyorum. Zaten öyle bir beklenti için gelmedik. Sadece hayırlı olsuna geldik. İnşallah Sayın Başkan Adana'yı Seyhan'ı iyi yerle götürürler" şeklinde konuştu.

Adanaspor'un bu sezon ki hedefinin sorulması üzerine Başkan Akgül hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

"İMKANLAR ÇERÇEVESİNDE HER İKİ TAKIMIMIZIN DA YANINDAYIZ"
Adanaspor takımının hedefinin şampiyonluk olmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu anlamda belediye imkanları doğrultusunda her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. Başkan Karalar, "Adanaspor Yönetim Kurulu ve Sayın Başkan Bayram Akgül'ün ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Bir iddianız çok önemli. Şampiyonluk istiyorsunuz. Bizde uzun yıllardır Adana'da bir Süper Lig maçını izlemeye hasret kaldık. Bizde belediye imkanları çerçevesinde gerek Adanaspor, gerekse Adana Demirspor'a yakın olacağımızı belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a Adanaspor forması hediye etti.
Editör: Barış Köksal