Turuncu Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 26 kişiden oluşan yeni yönetimde geçen sezondan farklı olarak yeni isimlerde yer alıyor. Yeni yönetimde şu isimler yer alıyor:

"Bayram Akgül, Hamza Akgül, Ahmet Bozkurt, Zeki Kıvanç, Doğan Turgut, Tuncay Sayçılar, Yaşar Mutlu, Erdoğan Şire, Kemal Bekaroğlu, Bülent Uzel, Mehmet Çalık, Seyfi Alpat, Haluk Oğuz, Mehmet Şahbaz, Hasan Tümöz, Kasım Naşal, Haluk Ekinci, Bekir Aydoğdu, Dr Ercan Atalay, Murtaza Kılçık, Osman Sümer, Mehmet Ural, Erkan Doygun, İbrahim Akgül, Ahmet Özer ve Necati Döner."

Ş.URFASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
Bu arada Turuncu Beyazlı takım Ş.Urfaspor maçının Adana’da ki son çalışmasını yaptı. Bu maçta forma giyemeyecek olan isimlerde belli oldu. Sakatlıkları nedeniyle Mehmet Sak, Ahmet Dereli ve cezalı Abdullah Karmil cumartesi günü takımdaki yerlerini alamayacak olan isimler. Alt adalesinde ağrıları nedeniyle iki gündür antrenmanlara katılamayan Merthan Açıl’ın durumunun daha iyi olduğu belirtildi.

ERİŞ: "FUTBOL KALİTESİ YÜKSEK BİR MÜSABAKA OLACAK"
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, cumartesi günü oynanacak olan Ş.Urfaspor maçının izleyenleri mutlu edecek bir karşılaşma olacağını söyledi. Her iki takımında önemli oyunculardan oluştuğunu belirten Eriş, ’’Hazırlıklarımız son aşamaya geldi. İki kaliteli takımın müsabakası olacak. Çatalan ve Bolu kamplarında çalıştığımız varyasyonları artık uygulama zamanı geldi. Milli takım arasına moralli girmek düşüncesindeyiz. Son çalışmamızı Elazığ’da yaparak maç saatini beklemeye başlayacağız" ifadesini kullandı.
Editör: Barış Köksal