Akgül, finallere gitmek için üç önemli maç kaldığını ve hedeflerinin 9 puan olduğunu söyledi. Ligin 32. haftasındaki rakipleri Kartlaspor’un ligde kalma umudunun devam etmesi için kazanması gerektiğini belirten Akgül, "Her iki takımında hedefleri var. Seyir zevki açısından güzel bir karşılaşma olacak. Centilmence geçeceğini düşünüyorum.Takımımız Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile moral buldu. İkinci yarıda henüz deplasmandan galibiyetle dönemedik. Bu hasrete de son vermek istiyoruz" dedi.

Kartalspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Adanaspor’da yoğun antrenman programı ve havaların aşırı sıcak gitmesi nedeniyle futbolcular bugünkü çalışmada gruplar halinde ayak tenisi oynadılar.

Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular kenarlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptılar. Sakatlığı devam eden Barış Ataş, takımdan ayrı olaral kondisyoner Namet Ateş eşliğinde çalıştı. Tedavisine devam edilen Barış’ın durumu halen belirsizliğini koruyor.

Turuncu-beyazlı takım son antrenmanını Adana’da yapacak. Öğleden sonra hava yolu ile İstanbul’a gidecek olan kafile hemen otele giderek maç saatini beklemeye başlayacak.
Editör: Barış Köksal