Pazartesi gecesi Adana’ya gelen Didi ve Renan, sağlık kontrollerinin ardından 2'şer yıllık sözleşmeye imza attılar. Audax Osasco’da forma giyen Didi ve XV de Piracicaba’da oynayan Renan, Çatalan Tesisleri'nde ilk antrenmanlarına da çıktı.
Turuncu-beyazlı takımın asbaşkanı Hamza Akgül, iki Brezilyalı oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını vurgulayarak, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hamza Akgül, defans oyuncusu Didi ve orta saha oyuncusu Renan’ın Adanaspor’a faydalı olacağına inandığını belirterek, "Nduka ile birlikte üç yabancımız oldu. İki yabancı transferi daha yapacağız" dedi.
Brezilyalı Vinicius Jose Ignacio Didi, Adanaspor ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu ve kendilerini Adanaspor camiasının çok iyi karşıladığını ifade ederek, "Adanaspor ile hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Savunmanın göbeğinde, sağ bekte ve gerekirse ön liberoda da oynayabiliyorum. Adanaspor için en iyisini yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Diğer transfer Renan Foguinho ise, "Adanaspor’un başarısı için uğraş vereceğiz. Hedeflerim var. Ben hedeflerimi Adanaspor ile gerçekleştirmek istiyorum. Amacımız Adanaspor’u Süper Lig'e taşımak olacak" diye konuştu.
Editör: Barış Köksal