Yeni transferlerden Metin Akan’ın 45 dakika forma giydiği maçta Turuncu Beyazlı takımın gollerini Mbilla, Ahmet Dereli ve Talha Mayhoş attı.

Karşılaşmanın son dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Okan Salmaz ayak tarak kemiğinden sakatlandı. Bugün sabah hastaneye giden genç futbolcunun röntgeninin çekileceği ve durumunun daha sonra netlik kazanacağı belirtildi.

Takıma yeni transfer olan futbolcular eskilerle çok çabuk uyum sağladılar. Akşam yemeklerinde bir araya gelen eski ve yeni oyuncular koyu bir sohbete dalarken takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğu gözlendi.

Bu sezon Anderlecht takımından transfer edilen genç oyuncu Tayfun Aksoy, takımda kalıcı olmak istediğini söyledi. Futbol kariyerinde önemli bir takıma transfer olduğunu belirten Tayfun, "Futbol yaşantımı ülkemde sürdüreceğim için son derece mutluyum. Yabancı dil bildiğim için takımdaki her oyuncuyla iyi anlaşıyorum. Hocam ve takımda yer alan ağabeylerimde benimle yakından ilgileniyorlar. Zaman geçtikçe uyum sorununu aşıyor ve takıma alışıyorum" dedi.

Adanaspor 5. hazırlık karşılaşmasında Tepecikspor ile karşılaşacak. 3 Ağustos'ta oynanacak müsabaka saat 17:30’da başlayacak.

Editör: Barış Köksal