Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman tempolu koşu çalışmasıyla başladı. Daha sonra maç kadrosunda bulunan oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer grup ise iki bölüme ayrılarak dar alanda çift kale maç yaptı. Yardımcı antrenörler Serhat Galimane ve Çağdaş Mavioğlu’nun da katıldığı antrenman çekişmeli anlara sahne oldu. Antrenörlerin olduğu takımın yenilmesi ise ortaya neşeli anlar çıkardı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman sonrası her iki takımda yağmur altında objektiflere poz verdi.

Öte yandan Adanaspor, pazar gününü izinli geçirecek. Denizlispor çalışmalarına pazartesi günü start verecek olan turuncu-beyazlı ekip çalışmalarını Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

RENAN DÜZ KOŞULARA BAŞLADI

Adanaspor’un Brezilyalı futbolcusu Renan Da Silva sakatlığının ardından düz koşulara başladı.

Adanaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan lig mücadelesinde girdiği bir pozisyon sırasında sağ kolukırılan ve ameliyat olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Renan, kulüp masörü Yılmaz Renksizkaya nezaretinde çalışmalara başladı.

Ameliyatının ardından yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Renan’ın tedavisini yapan Adanaspor Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya bu süreyi daha da kısaltmak için yoğun çalıştıklarını ifade etti. Renan ise bir an önce eski formunu yakalamak istediğini belirterek, formasına kavuşacağı gün için sabırsızlandığını dile getirdi.

Editör: Barış Köksal