Geçtiğimiz hafta 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Adanaspor - Multigroup Alanyaspor karşılaşmasının ardından şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Fedarasyonu Yıldırım Demirören’in elinden alan turuncu-beyazlılar, 2 günlük iznin ardından Kardemir Karabükspor karşılaşması için hazırlıklara başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde yapılan ilk antrenman düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda maç yaptı. Maça yardımcı antrenörler Serhat Galimane ve Çağdaş Mavioğlu’nun da katılması ortaya renkli görüntüler çıkardı. Yardımcı antrenörler arasında geçen ikili mücadeleler ise futbolcular tarafından alkışlandı.

Oldukça neşeli geçen çalışmalarda hakemlik görevini üstlenen masör Cumali Namlı’nın karalarını beğenmeyen futbolcular antrenman sonunda Cumali’yi yere yatırarak üzerine su döktüler. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.
Bu arada, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Adanaspor’un gerçekleştirdiği antrenmana gelerek camiayı tebrik etti. Teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden TESUD Adana Şube Başkanı Sırrı Saraçoğlu daha sonra yanlarında getirdikleri çikolataları takıma hediye etti.
Editör: Barış Köksal