Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi, D-400 karayolundan 61 EA 079 plakalı otomobiliyle Ceyhan istikametine giden Serkan T., önündeki Sedat D.'nin kullandığı 01 EA 464 plakalı otomobili sollamak istedi. Ancak arkasından gelen araç Serkan T.'yi sıkıştırınca direksiyon hakimiyetini kaybeden ve duramayan Serkan T., önündeki Sedat D.'nin kullandığı araca çarptı. Çarpma sonucu iki otomobil de yol kenarındaki soğan tarlasına doğru savruldu. Serkan T.'nin otomobili soğan tarlasının içine girerek ekili mahsule zarar verirken, Sedat D.nin otomobili tarlanın hemen yanı başında durdu. Bu arada Sedat T. yaralanarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

TARLA SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bu arada, tarla sahibi Mehmet Kurtoğlu'nun kardeşi yoldan geçerken ağabeyinin tarlasına otomobilin girdiğini görünce ağabeyini aradı. Kurtoğlu, tarlaya gelerek zarar olup olmadığına baktı. Otomobilin birisinin tarlaya girmesinden dolayı ekili soğanlarda zarar olduğunu gören Kurtoğlu'nun yanına olay yerindeki polisler geldi. Kurtoğlu, polise sürücülerden şikayetçi olmadığını söyledi. Kurtoğlu, "Tarla ve mahsul önemli değil, arkadaşlara bir şey olup olmaması önemli. Cana geleceğine mala gelsin bu yüzden şikayetçi değilim" dedi.

Bu arada Sedat D.'nin olay yerine gelen yakınları kaza nedeniyle otomobilin kapanmayan kapısını iple bağlayarak kapattı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Editör: Barış Köksal