Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adanalı spor kulüplerinin geçen hafta değişik illerde gerçekleştirilen müsabakalara katılan tekvando, karate, muay thai, satranç ve jimnastik dallarında madalya alan sporcuları kabul ederek makamında kutladı. Ataşbak, sporcuların çeşitli illerde düzenlenen müsabakalara katılarak Adana'yı en güzel şekilde temsil ettiği belirterek, "Sporcularımız, çok önemli başarılara imza atmışlardır. Gittikleri her müsabakadan kupa ve madalyalarla dönerek bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum"diye konuştu.

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda tekvando dalında 17 altın, 15 gümüş, 39 bronz, muay thai dalında 5 altın, 9 gümüş, 6 bronz, karate dalında 3 altın, 4 gümüş, 1 bronz, satranç dalında 1 altın, 1 gümüş jimnastikte ise 5 gümüş madalya aldılar. 5 spor dalında toplamda 106 madalya ile kente dönmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ataşbak, şunları kaydetti:

"İl olarak bazı branşlarda Uluslararası müsabakalarda yirmi beş yıldır madalya alınamıyordu şimdi ise disiplinli ve düzenli çalışmanın meyvesi alınmaya başlandı. Antrenörlerimizin sporcularını sistemli bir şekilde çalıştırması sonucunda istediklerini alacaklarına inanıyorum. Gelecek hedefte diğer tüm branşlarda da bu şekilde madalyalar geleceğine inancım tam. Milli takımlarda ne kadar Adanalı sporcu görebilirsek o kadar mutlu olacağız. Başarılı sporcularımızın özellikle ailelerine teşekkür ederim."
 
Editör: Barış Köksal