İmam nikahıyla evlendiği Kenan Akdeniz'den Süleyman (16) isminde oğlu olan Hülya Kaçmaz, 14 yıl önce eşinden ayrıldı. Çalışmak için gittiği Antalya'da 1.5 yıl önce yüksek tansiyon nedeniyle felç geçiren talihsiz kadın tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı.

Hülya Kaçmaz, bakımlarını kendisi gideremediği için Annesi Hafize (60), Halis (67) ve kardeşi Mustafa Güneş'in (16) Seyhan ilçesindeki Gazipaşa Mahallesi 66035 sokaktaki evine yerleşti. Hülya Kaçmaz, devletten aldığı engelli maaşını kişisel giderleri için harcarken babası da 3 aylık maaşıyla evi geçindiriyordu. Genç kadının babasının 9 ay önce ölmesi üzerine ailenin tepesinde kara bulutlar gezinmeye başladı.

Aileden hiç kimsenin çalışmaması nedeniyle borçların arttığını ve aylardır kirayı ödeyemediklerini belirten Hülya Kaçmaz, hayır severlerden ve yetkililerden yardım istedi. Yıllar önce eşinden ayrıldıktan sonra çocuğunun da kendisine gösterilmediğini belirten Kaçmaz, “Babamın maaşını alıyorduk ancak o ölünce perişan olduk. Allah kimseyi babasız bırakmasın. Ev sahibi evden kovacak diye eşyaları topladık. Evden çıkın diyor. Maddi zorluklar yetmediği gibi eski eşim de oğlumu bana göstermiyor. Benim öldüğümü söylemişler ama ben yaşıyorum. Daha önce defalarca görmek istedim ancak göremedim. Çocuğumu da görmek istiyorum” diye konuştu.
 
Editör: Barış Köksal