Sosyal paylaşım sitesine yüklenilen görüntülerde halk otobüsü sürücüsünün oyun havası çalmaya başlayınca direksiyonu bırakıp oynamaya başlaması, izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Bu durumdan hem sürücünün hem de videoyu çekenin kahkaha atarak büyük keyif aldığı dikkatlerden kaçmadı. Ancak izlenme rekoru kıran görüntülerden bazı vatandaşlar pek de keyif almadı. Vatandaşlar, sürücünün birçok kişinin can güvenliğini tehlikeye attığını belirterek tepki gösterdi.

Sürücünün kaza yapma riskinin yüzde yüz olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Zevk peşinde kalkıp oyun oynuyor. Milletin canını tehlikeye atıyor. Ben otobüsteyken yapsa hemen inerdim. Zaten Allah'ın verdiği bir canım var onu da tehlikeye atarsam çoluğum çocuğum ne yapacak. Şoförlerin çok dikkatli olması lazım. Eğer eğlenmek istiyorsa aracı durdursun ya da başka bir şoföre teslim etsin arabasını eğlensin ondan sonra devam etsin. En doğrusu böyle” dedi.

Bazı vatandaşlar ise görüntülerden büyük keyif aldığını vurgulayarak, “Adamın haline tavrına bayıldım. Ben o otobüste olsaydım kalkar onunla birlikte çiftetelli oynardım. Riskli ama ülkemizde onun oynamasından daha riskli olan şeyler var. O otobüste ölseydim de gam yemezdim” ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal