Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi'ndeki evlerinde sabaha karşı avukat 50 yaşındaki Yüksel ile eşi Nilay Pişkin (48) 31 yaşındaki çocukları Ali İhsan Pişkin tarafından ölmüş halde bulundu. Pişkin, polisi arayarak annesinin ve babasının mutfakta kanlar içinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ikisinin de öldüğünü belirledi.

EVDE DIŞ MÜDAHALE VE ÇALINAN EŞYA YOK
Oğul Pişkin eve gelen polise akşam saat 23:00'den sonra odasına geçip uyuduğunu sabaha karşı ise bir ses duyarak uyandığını mutfağa gittiğinde annesi ve babasını kanlar içinde gördüğünü hemen polisi aradığını söyledi. Polis bunun üzerine evde önce mutfakta inceleme başlattı. Daha sonra odaları tek tek gezip araştırma yaptı. Yapılan araştırmada evde çalınan bir eşyanın olmadığı ve eve girmek için herhangi bir zorlanma bulunmadığını tespit etti. Bunun üzerine cenazeler otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

AVUKAT İLE EŞİ SIRTLARINDAN BIÇAKLANDI
Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi de avukat ve eşinin hunharca öldürüldüğü tespit edildi. Avukatın sadece sırtından 31 bıçak darbesi olduğu ön tarafından bıçak darbesi olmadığı belirlendi. Eşi Pişkin'inde avukat gibi sırtından 27 kez bıçaklandığı ön tarafında bıçak izi olmadığı görüldü. Otopsileri tamamlanan avukat ve eşinin bugün öğleden sora alınması bekleniyor. Polis ise olayı aydınlatmak için derinlemesine çalışma başlattı. Polis evde tek sağ kalan avukatın oğlunu sorgulamaya devam ederken diğer ihtimaller üzerinde de duruyor.
Editör: Barış Köksal