Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi 3372 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Almanya'dan emekli olan ve yalnız yaşayan Osman Efe’nin (70) yakınları eve geldi ancak kapıyı kimse açmadı. Bunun üzerine Efe'yi telefonundan arayan yakınları cevap alamayınca yaşlı adamın hayatından endişe edip polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis de kapıyı açamayınca çilingir çağırdı. Polis içeri girdiğinde Efe'nin kanlar içinde yerde yattığını, cesedin kokmaya başladığı gördü. Bunun üzerine hemen olay yeri inceleme ekibi ve cinayet ekipleri çağrıldı. Olay yeri inceleme ekibi yaptığı çalışmada Efe'nin 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Polis, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Efe'nin cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in talimatıyla olayın aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Evi gören ve eve yakın bütün güvenlik kameralarını incelemeye alan özel ekip, cinayetin eve giren hırsız ya da hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Polis, mahallede geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Editör: Barış Köksal