Kadının internet sayfasına, "Şartlarımı kabul eden beylerin telefonlarını bekliyorum. Mesaj ya da çağrılara cevap vermiyorum. Adana dışından aramayın. Facebook'a koyduğum fotoğraf kendi fotoğrafım bu fotoğraf dışında fotoğraf istemeyin. Titiz ve temiz beyleri bekliyorum" şeklinde kurallar koyduğu görüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri sosyal paylaşım sitesi Facebok'tan Başak T. takma ismiyle sayfa açan Mürşide T.'nin (32) buradan müşteri bularak Deniz Y. (31) ile birlikte kendi evinde fuhuş yaptığını belirledi.

MÜŞTERİLERE KURALLAR KOYDU

Polis ayrıca Mürşide T.'nin sayfaya bir manken fotoğrafı koyduğunu, bununla erkekleri sayfaya çektiğini ve müşteri bulduğunu belirledi. Mürşide T.'nin sayfasına "Hoş ve bakımlı bir bayanım Adana'da kendime ait evimde görüşme yapıyorum. Şartlarımı kabul eden beylerin telefonlarını bekliyorum. Mesaj ya da çağrılara cevap vermiyorum. Adana dışından aramayın. Facebook'a koyduğum fotoğraf kendi fotoğrafım bu fotoğraf dışında fotoğraf istemeyin. Titiz ve temiz beyleri bekliyorum. Lütfen birbirimize saygılı olalım" şeklinde kurallar koyduğu görüldü.

POLİS MÜŞTERİ OLDU ZANLIYI YAKALADI

Polis, müşteri kimliğinde Facebok'tan telefon numarasına alarak Mürşide T.'yi arayıp iki kadın istedi. Bunun üzerine Mürşide T. kendisinin ve Deniz Y. isimli bir kadının gelebileceğini söyledi. Polis anlaşmayı yaptıktan sonra seri numaraları alınmış paralarla birlikte buluşma yerine gitti. Burada polis 1 saat birlikte olmak istediğini söyleyerek 2 kişi için 400 lira para verdi. Mürşide T. parayı aldıktan sonra polis kimliğini çıkartıp polis olduğunu söyledi. Polis daha sonra Mürşide T.'yi gözaltına aldı.

Deniz Y. ise mağdur olarak ifadesi alındı. Mürşide T. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: Barış Köksal