Olay, Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanan Elif T. (40), kızı İrem U. ile birlikte yaşamaya başladı. Elif T., bir süre sonra ise toplu taşıma sürücüsü Murat İ. (39) ile tanıştı. Murat İ.’ye aşık olan Elif. T, 3 yıl önce birlikte yaşamaya başladı. Ancak bir süre sonra geçimsizlik başladı. Zaman zaman kavga eden çift, dün tablet bilgisayar yüzünden tartıştı. Bunun üzerine Murat İ., Elif T’yi darp etti. Murat İ. bununla da yetinmeyip tartışmayı ayıran İrem U.’yu da darp etti. Adli Tıp Kurumu’ndan sağlık raporu alan Tokmak, birlikte yaşadığı sevgilisi Murat İ.’den şikayetçi oldu.

“YÜZÜME VE BAŞIMA VURDU DARP ETTİ”

Sürekli hakaret işittiğini, zaman zaman da dayak yediğini belirten Elif T, “3 yıldır birlikte yaşıyordum ben bu insanla. Kendisi otobüs şoförü, aramızda nikah yok. Kendisi hiç evlenmemiş bekar bir insan, ben eşimi trafik kazasında kaybettim, 6 buçuk yıl oldu. Bu kişi karşıma çıktı istemedim 4 ay peşimden gezdi, 4 ay sonra kabul ettim. ‘Ben kabul ediyorum zamanla ailem de kabullenecek’ dedi. 3 yıldır sürüyordu bu 4’ncü senemizdi, yüzüme ve başıma vurdu darp etti, kızımda da darp izleri var. Ben utanacak hiçbir şey yapmadım kendisi utansın aç köpekler” dedi.

“ARKAMDAN İŞ ÇEVİRME DEDİM”

Elif T, tartışmanın tablet bilgisayar yüzünden çıktığını savunarak, “Kendisi benim tabletimi aldı iyilik ile istedim vermedi. Daha sonra tekrar istedim Facebook’una girmiş, Facebook’unu karıştırıyor, ‘Arkamdan iş çevirme neyse yüzüme doğru yap’ dedim. Tamam falan dedi, istedim yine vermedi. Elinden almaya kalkınca beni itekledi, ben ara hole kaçtım. Arkamdan geldi hakaret etti ve vurdu bana. Kızım da ‘Murat abi anneme neden vuruyorsun niye hakaret ediyorsun’. dedi. Kızıma da vurdu. Ben de şikayetçi oldum kendisinden. Yüzüme ve başıma vurdu” diye konuştu.

“HALA TEHDİT ALTINDAYIZ”

Tehditler aldığını belirten Elif T, “Evli kızım telefonla devamlı tehdit ediliyor. 2 kızım var. Allah’tan başka kimseden korkmuyorum, elinden geleni de ardına koymasın sonuna kadar şikayetçiyim. Bütün dul bayanlara da ders olsun böyle bir yaşantı, çok yanlışmış şimdi aklım başıma geldi hele de bir bekar insanla” ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal