Adana'nın Seyhan ilçesinde damat adayı Denizhan Demir, kız arkadaşı Zeynep Hanım Kaya'yı istemeleri için evine çağırdığı halası Nurşen Metin, eşi, eski vali İsmet Metin, kızı Senem Metin, diğer halası Gönül Cengiz ve oğlu Suphi Cumhur Cengiz'i katlettikten sonra aynı silahla kendi canına kıymıştı. Dener'in, ailesi tarafından kız arkadaşının istenmemesi üzerine bu katliamı yaptığı iddia edilmişti.

Ancak Hanım Kaya, istenmeyen gelin iddialarının yanlış olduğunu, akrabalarıyla Dener arasında yaşanan para konusu yüzünden böyle bir olay yaşandığını söyledi. Cinnetin perde arkasındaki isim olan 25 yaşındaki gelin adayı Zeynep Hanım Kaya, yaşadıklarını anlattı.

"HEM ÖKSÜZ HEM YETİMDİ"
 


Denizhan Demir ile 6 yıl önce ortak bir arkadaş aracılığıyla tanıştıklarını belirten Zeynep Hanım Kaya, "Kuzeniyle birlikte Antakya'da medikal ilaç şirketi olduğunu ve hastanelere MR cihazı sattıklarını söyledi. 13 yaşındayken babasını kalp krizinden, 18 yaşındayken de annesini gırtlak kanserinden kaybetmiş. Öldürdüğü halası Gönül Cengiz'in yanında kalıyormuş. Çok aşıktık birbirimize. Sevgi dolu, hayat dolu, neşeli biriydi. Sakin bir yapısı vardı. Bana sevgiden başka bir şey vermedi. Bu kadar sevgi dolu birinin bunları yapacağına inanmıyorum" dedi.

"ARALARINDA PARA KONUSU VARDI"
 
Zeynep Hanım Kaya, şunları söyledi: "15 dakika önce sesini duyduğum sevgilim, hem kendini hem de 5 kişiyi öldürmüş. İnanılır gibi değil. Lüks bir hayat yaşıyordu. Denizhan'ın kimseye hesap verecek bir hayatı yok ki onlara sorsun. Bence istenmeyen gelin meselesi değil. Para meselesi bu. Bunların arasında para konusu vardı. Planlayıp profesyonelce yönetmiş olayı. Yüreğim almıyor bu kadar ölümü."
 
Editör: Barış Köksal