Güvenlik kamerası tarafından da görüntülenen zanlı, "Tuvaletimi yapmaya gelmiştim" diyerek kendisini savundu.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, devriye görevi yapan polisi gören bir kişi kaçmaya başladı. Polis kısa süren kovalamacanın ardından şüpheli şahsı yakaladı. Zanlı, isminin Adem D. (28) olduğunu, üzerinde kimliği olmadığı için kaçtığını söyledi. Polis şahsın kimlik numarasından yaptığı sorgulamada hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğunu belirledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada, şahsın aynı gün bir güzellik salonundan cep telefonu, tıraş makinesi, gözlük ve para çalan şahsa benzediğini tespit etti.

Güvenlik kamerası görüntüleri gösterilen zanlının, görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu söylediği ancak, "Tuvaletimi yapmaya gelmiştim, hırsızlık yapmadım" dediği öğrenildi.

İş yeri kamerasında da zanlının güvenlik kamerasına doğru geldiği daha sonra da arkadaşının kamera yönünü çevirdiği görüldü.

Emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Barış Köksal