Silahı kullandığı iddia edilen 17 yaşındaki çocuk, kavgada bacağından yaralandığı için adliyeye polis ekiplerinin desteği ile girebildi.

Olay, 9 Ekim 2015 günü Çukurova ilçesinde Karslılar Mahallesi'ndeki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, Ertan Y. (40), oğlu G.Y. (17) ve Muzaffer D. (28) kafe çalışanı bir çocukla tartışmaya başladı. Bu sırada kafe sahibi Ali Nergiz (43), "Gürültü yapmayın, müşteriler rahatsız oluyor, gidin başka yerde kavga edin" dedi. Bunun üzerine çıkan kavgada, Ali Nergiz kafede bulunan pompalı tüfek ile korkutmak için gruba ateş etti. Bunun üzerine G.Y.’de Nergiz’e tabanca ile karşılık verdi. Göğsünden yaralanan Ali Nergiz Adana Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, pompalı tüfek ile ayağından yaralanan G.Y. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından yaptığı çalışmada Ertan T. ve Muzaffer D.'yi gözaltına aldı.

Emniyette ifadeleri alınan Ertan T. ve Muzaffer D. adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi tamamlanan G.Y. de öğleden sonra adliyeye sevk edildi.

Editör: Barış Köksal