Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. Seyhan Mahallesi, regülatör köprü yakınında küçükbaş havyan satan amca çocukları arasında yer meselesi yüzünden dün tartışma çıktı. Dün çıkan tartışmada 67 yaşındaki Mehmet Karataş bıçakla kafasından yaralandı. Durumu ağır olan Mehmet K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bugün sabah da küçükbaş hayvan satmak için Yusuf, Mehmet, Mahmut, İsa ve Hüseyin K. pazara geldi. Aynı zamanda pazara amca çocukları Yusuf, Ali, Zeki K. de geldi. İki grup arasında dünkü yer meselesi tartışması devam edince aralarında yine kavga çıktı. Bu kez kavgada her iki taraf da tabanca ve pompalı tüfek kullandı.

BELEDİYE OTOBÜSÜNE İÇİNDE YOLCU VARKEN SAÇMALAR İSABET ETTİ
Regülatör Caddesi'ne taşan kavgada her iki grup da birbirine ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucunda Yamaçlı-Balcalı seferini yapan Fatma Karakoyun yönetimindeki 01 BU 362 plakalı Adana Büyükşehir Belediyesi otobüsünün arka camına saçmalar isabet etti. Bunun üzerine Karakoyun otobüsü durdurdu. Yolcular korku içinde otobüsten indi. Otobüsün arka camları filmli olduğu için saçmalar içeri geçmedi. Yolcular otobüsten indikten sonra hemen olay yerinden uzaklaştı. Bu arada kavga edenlerden Yusuf K. sağ göğsünden yaralanınca kavga çıkartanlar kaçtı. Yaralı, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs şoförü Karakoyun olay yerine gelen polise gördüklerini korku içinde anlattı. Polis şimdi her yerde kavga çıkartıp silah kullanan şahısları arıyor.

Hayvan satıcılarının çocukları ise olayın yer meselesi yüzünden çıktığını, dün dedelerinin yaralandığını söyledi.

2 yıl önce de aynı bölgede yine küçükbaş hayvan satıcılarının yer kavgası nedeniyle çatışma çıkmış, yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü ile bir kadın hayatını kaybetmişti. 
Editör: Barış Köksal