Geçtiğimiz haftayı dinlenerek geçinen Özgür Atermit, Kazancılar Adana karşısına çıktı. Uzun müddet 2-2 giden mücadelede, sonradan açılan Kazancılar Adana, rakibin yavaş oyunundan da yararlanınca, bulduğu gollerle ilk haftanın 7-0'lık ağır yenilgisini unutturmuş oldu. 

Özgür Atermit takımında ön plana çıkanlar, kaleci Mehmet'in kurtarışları, Ozan'ın insanüstü çabası ve Mesut'un defanstan orta alana destekleri olurken, Kazancılar Adana ekibinin ilk golünü kaydeden Özcan, şahane bir golle maça damgasını vurdu. 
Günün diğer karşılaşmasında, avizesepetim.com ile Pakfırın ekipleri karşı karşıya geldiler. Pakfırın ekibinde, Emrah Acem kalede muhteşem bir maç çıkarırken, avizesepetim.com ekibinde de kaleci Seyhan'ın kurtarışları ve Hünkar'ın muhteşem futbolu ve golleri maça damgasını vurdu. 

Maç 3-3 berabere biterken, iki takımın da kolkola sahadan ayrılması dostluk ortamını göstermiş oldu. Günün 3. karşılaşmasında, sahaya çıkmayan OtoPratik takımı karşısında, Acıbadem Adana Hastanesi 3-0 hükmen galip olurken, Şendağ Durmaz, "Sahada ve sağlıkta Acıbadem diyoruz" sloganının altını çizdi. 

Günün 4. ve son karşılaşmasında Temsa ile Mengerler ekipleri karşı karşıya geldiler. Erken zamanda değişiklik haklarını kullanan Mengerler ile oyuna adaptasyonuyla göz dolduran Temsa ekiplerinin mücadelesi 8-1 Temsa'nın galibiyetiyle sona erdi. Arif'in defanstaki şahane oyunu, Ahmet'in destekleri ve Olcay ve Bayram'ın sahadaki fırtına gibi esişi, Atakan'ın attığı gollerle rakibin dengesini bozması, Özkan kaptan önderliğindeki Mengerler'in farklı mağlup olmasına yol açtı. 

Her hafta Segem Spor Tesisleri'nde Pazar günü gerçekleştirilecek Business Cup 2014 Güz Dönemi organizasyonu için, 'businesscup.com.tr' adresinden, HD özetlerini, maç yorumlarını, 51. dakika programını ve haftanın gelişmeleri takip edebiliyor. 
Editör: Barış Köksal