Ölmeden önce arkadaşlarına Whatsapp üzerinden veda mesajı gönderen gencin internet paketi olmadığı için mesajını iletemediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cevdet Can Tahraoğlu (18), pazar günü öğle saatlerinde arkadaşlarına Whatsapp üzerinden 'Beni unutmayın. Sizi çok seviyorum. Sizden adam olanın canına tüküreyim. Canımsınız, yaşanmışlıklar çok güzeldi. Ailem, Eminem size emanet" yazıp tüm arkadaşlarına gönderdi. Telefonun internet erişimi kapalı olan Tahraoğlu'nun mesajı alıcılarına ulaşmadı. Telefonunu kapatan Tahraoğlu, ailesi dışarıdayken odasında dinlediği müziğin sesini açıp, tavandaki kancaya bağladığı iple kendini astı. Eve gelen yakınları Cevdet Can Tahraoğlu'nun odasında ipe asılı cesedini bulunca sinir krizi geçirdi.

Cevdet Can Tahraoğlu'nun cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Oğlunun canına kıyması için hiçbir neden olmadığını söyleyen annesi Hayriye Tahraoğlu, "Benim oğlumun hiçbir sorunu yoktu. Kız arkadaşı vardı, 'Anne bizi evlendirecek misin?' derdi, ben de okulu bitirince evlendirecektim. Neden böyle yaptı bilmiyorum" diye konuştu. Kız kardeşleri de adli tıp önünde birbirine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Tahraoğlu'nun cenazesi alınarak toprağa verilmek üzere Akkapı Mezarlığı'na götürüldü.

Editör: Barış Köksal