Bulvarın yapımı için önce kamulaştırma ardından yıkım çalışmaları başlatılmış, yıkımın tamamlanmasından sonra da Büyükşehir ASKİ, altyapı atağına geçmişti. Yağmur suyu, kanalizasyon sistemi ve içme suyu çalışmalarına hız veren ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Altın Bulvar’daki çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi aldı.

Çalışmaların hızla ilerlediğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Buradaki altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması başlayacak. Yolu 10-15 gün içinde açmayı planlıyoruz. Böylece Baraj Yolu’nun yükü de hafifleyecek. Şu anda yağmur suyu ve kanalizasyon ile içme suyu sistemi çalışmaları yürütülüyor. Ardından hemen yol tamamlanarak trafiğe açılacak” dedi.

Zihni Aldırmaz, ASKİ çalışmalarını denetlemesinin ardından Altın Bulvar’da bulunan Mimar Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Burada okul müdürü Mahmut İşbilir ile görüşen okulun eksikleri konusunda destek sözü veren Zihni Aldırmaz, sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mimar Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut İşbilir de Zihni Aldırmaz’ın okula her zaman destek olduğunu, eksiklerini giderdiğini ifade ederek, teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal